Ajankohtaista

Lukiopaikan vastaanottaminen LYK:n lukiossa

Valintojen julkistaminen

Lahden yhteiskoulun lukioon valittujen yleislinjan ja yhteiskunta‐ ja talouslinjan opiskelijoiden nimet tulevat nähtäville Lahden yhteiskoulun verkkosivuille www.lyk.fi aikaisintaan torstaina 13.6.2024 kello 8.00. Verkkosivuilla julkaistaan vain nimen julkaisuun luvan antaneiden opiskelijoiden nimet. Kaikkien Lahden yhteiskoulun lukioon hyväksyttyjen opiskelijoiden nimet tulevat esille Siipi-koulurakennuksen juhlasalipäädyn oviin. Kulku Kirkkokadulta pihan poikki rakennustelineiden suuntaisesti.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lahden yhteiskouluun hyväksytyn opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan sähköisesti joko omaan sähköpostiosoitteeseen tulevan linkin kautta tai Oma Opintopolku-järjestelmässä viimeistään torstaina 27.6.2024. Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900 mahdollisimman pian. Toimisto on avoinna kesäkuussa arkisin klo 8–15.00, paitsi  perjantaina 21.6. ja 28.6. jolloin toimisto on kiinni. Varasijojen voimassaolo päättyy 16.8.2024.

Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen valituille lähetetään lukio-opintojen alkuun orientoiva materiaalipaketti sähköpostitse.

Uusien opiskelijoiden reputus-tapahtuma ma–ti 5.–6.8.

Lukion aloitus sujuu kevyemmin, kun ennen lukuvuoden alkua voi tehdä 1. jakson lukujärjestyksen ja saa koulun läppärin. Reputus maanantaina 5.8. ja tiistaina 6.8. kello 9–14 vanhan koulurakennuksen eli Museon alakerrassa. Tutorit ovat paikalla vastaamassa lukion aloitusta koskeviin kysymyksiin klo 9–14. Jokaiselle ohjausryhmälle on varattu oma aika reputukseen, ajankohta selviää mm. lukiolaisen aloituspaketista.

129. lukuvuoden aloitus

129. lukuvuosi Lahden yhteiskoulun lukiossa käynnistyy keskiviikkona 7.8. Uudet lukiolaiset kokoontuvat jo klo 9 uuden koulurakennuksen juhlasalissa.

Työjärjestyksen mukainen opetus alkaa torstaina 8.8.2024.

Koulurakennus Museon sisäpihan ovet aurinkoisena kesäpäivänä.