Ajankohtaista

Ohjausta tietokoneen käyttöön opiskelussa ja digitaalisissa kokeissa

Lahden yhteiskoulu tarjoaa ohjausta tietotekniikan käytöstä mm.

 • opiskelussa
 • digitaalisissa kokeissa
 • LYK-tunnusten käytössä
 • Kusti -verkko-oppimisympäristössä
 • viestinnässä
 • tiedonhankinnassa
 • muissa mahdollisissa tieto- ja viestintäteknisissä asioissa.

Koulun tieto- ja viestintätekniikan tukihenkilö Simo Markkanen auttaa opiskelijoita tietoteknisissä ongelmissa

 • TVT-paja järjestetään keskiviikkoisin klo 14.30-15.00 koulun ATK-luokassa toisessa kerroksessa. TVT-pajaan voi tulla kysymään tietoteknisistä ongelmista, laitehankinnoista, digitaalisista kokeisista sekä niihin liittyvistä ohjelmista ja lisälaitteista tms., koulun järjestelmistä ja palveluista.
 • Opiskelijan tulee testauttaa oma kannettava tietokoneensa digitaalisia kurssikokeita varten mahdollisimman pian opintojen alkaessa, kuitenkin viimeistään ennen koeviikkoa. Testaus kannattaa käydä tekemässä TVT-pajassa. Ota tietokoneen lisäksi mukaan virtajohto, kuulokkeet ja muut mahdolliset lisälaitteet.
 • TVT-tukihenkilöltä voi kysyä apua myös muina aikoina. Tukihenkilön työaika on päivällä, yleensä klo 15.30 asti. Voit sopia tapaamisesta, laittaa sähköpostia atktuki[at]lyk.fi tai soittaa 044 0885 502.

Aikuislukion opettajat neuvovat kyseiseen oppiaineeseen liittyvässä tieto- ja viestintätekniikan käytössä.

 • Riitta Yrjänä, aikuislukion rehtori, riitta.yrjana[at]lyk.fi, puh. 044 0885 501
 • Enni Rantahalme, aikuislukion opinto-ohjaaja, enni.rantahalme[at]lyk.fi, puh. 044 488 5562