Ajankohtaista

Menestystä robotiikan SM-kilpailussa

Lahden yhteiskoulun joukkue Räpsters osallistui  The VEX IQ Challenge Finnish National Championships 2020 robotiikkatapahtumaan Riihimäellä 6.–7.2.2020. Tiimihaasteessa joukkue pääsi finaaleihin eli kahdeksan parhaan joukkoon, ja yksilöhaasteessa se sijoittui täpärästi toiselle sijalle. Lisäksi joukkue palkittiin Desing Awardilla parhaasta robotin suunnittelusta, rakennuksesta ja dokumentoinnista.

Räpsters palkittiin hienosta menestyksestä edustusoikeudella VEX Worlds 2020 -maailmanmestaruuskilpailuissa Yhdysvaltojen Kentuckyn osavaltiossa, Louisvillen kaupungissa huhtikuussa 2020. Edustusoikeus myönnettiin kolmelle yläkoulujoukkueelle. Räpsters on ensimmäinen lahtelainen joukkue, joka on saavuttanut maapaikan robotiikan maailmanmestaruuskilpailuissa.

Onnea hienosta saavutuksesta!

Räpsters-joukkueen edustajat Isa ja Aaku, sekä joukkueen rakentama robotti.

Räpsters-joukkueen edustajat Isa ja Aaku sekä joukkueen rakentama robotti. Kuva: Markus Parviainen. 

Tiimit valmistautumassa robotiikkakilpailun finaaliin

Finaalijoukkueet valmistautumassa tärkeään koitokseen. Kuva: Markus Parviainen