Ajankohtaista

Tiedote 18.3.2020: Opiskelu lähiopetuksen keskeytysjaksolla 18.3. – 13.4.2020

LAHDEN YHTEISKOULUN AIKUISLUKIO

OPISKELU LÄHIOPETUKSEN KESKEYTYSJAKSOLLA 18.3. – 13.4.2020
Lahden yhteiskoulun aikuislukion opiskelijoiden opetus etenee etäopetuksen avulla 18.3. – 13.4.2020.
Koulutyö jatkuu kotona, mutta opiskelijalla on velvollisuus osallistua lähiopetuksen keskeytysjakson aikana järjestettyyn etäopetukseen omien opettajiensa antamien ohjeiden ja tehtävien mukaan. Keskeytysjakson jatkuessa pidempään, korostuu opiskelijan oman aktiivisuuden vaikutus oppimiseen ja opiskelutuloksiin.

OPETUSJÄRJESTELYT AIKUISLUKIOSSA
Aikuisten perusopetus, LUVA-koulutus ja aikuisten lukiokoulutus
Kaikki aikuislukion järjestämä lähiopetus järjestetään etäopetuksena verkon välityksellä. Opiskelijoiden itsenäinen työskentely lisääntyy.
Opettajilla on valmiina opetusmateriaalia, joka välitetään verkon välityksellä itsenäisen opiskelun tueksi. Opettajat tallentavat kurssiin liittyviä materiaaleja, tehtäviä ja ohjeita kurssin suorittamiseksi koulun verkko-oppimisympäristö Kustiin. Kustin rinnalla hyödynnetään Helmi-oppilashallinto-ohjelmaa.
Opiskelija kirjautuu Kustiin ja Helmeen LYK-tunnuksilla. Helmi toimii myös viestintävälineenä. Koulu, rehtori ja opinto-ohjaaja lähettävät opiskelijoille tiedotteita Helmen avulla.

OPISKELIJAT KOTONA, KOULU PYSYY AUKI
Koulun toimisto ja tilapalvelut toimivat jatkossakin, vaikka lähiopetus on vaihtunut etäopetukseksi. Koululla voi tehdä asiointikäyntejä aikuislukion toimistossa arkisin klo 8 – 15.30, jolloin Kirkkokadulla Siiven pääovet ovat avoinna. Opiskelijat eivät voi kuitenkaan tulla koululle viettämään aikaa poikkeustilamääräysten vuoksi. Kansakoulu on suljettu keskeytysjakson ajan.

Opinto-ohjaaja Enni Rantahalme on tavoitettavissa puhelimitse 044 488 5562,
s-posti: enni.rantahalme[at]lyk.fi
Rehtori Riitta Yrjänä puh. 044 088 5501, s-posti: riitta.yrjana[at]lyk.fi
Koulusihteeri Teija Ruotsalainen puh. 03 876 9050, s-posti: aikuislukio[at]lyk.fi