Ajankohtaista

LYK:n kuvisluokat täyttää 50 vuotta

LYK ART since 1971

Lahden yhteiskoulun kuvisluokat täyttävät tänä vuonna pyöreitä lukemia. Pandemiatilanteen vuoksi vuoksi kaikki koululla pidettävät juhlat ja luokkakokoukset on peruttu, mutta koululla työskentelevät kuvisopettajat haluaisivat kuulla kuvisluokkien alumneista videotervehdyksen muodossa.

Kuvisopet Pietari, Pirjo ja Hannu

Sinä entinen Taivaan kuvisluokkalainen!, - kuvaa siis muutaman minuutin sähköinen tervehdys nykyisille oppilaillemme. Päädyitkö opiskelemaan taidealaa tai muuta, mistä kuvisluokilta oli hyvä ponnistaa? Kerro vapaamuotoisessa tervehdyksessäsi itsestäsi, projekteistasi, opiskelusta, ammatistasi, taiteen harrastamisesta tai muistoista Taivaassa.

Kuvisopettajat odottavat videotasi, kuulemisiin!

Videosi voi olla aivan omannäköisesi. Tarvittaessa voit myös lukea koulun tekniikan antamia vinkkejä kuvaustuokiota varten.