Ajankohtaista

Uusien oppilaiden LYK-passipäivät

Yhteiskoulun uudet kuudes- ja seitsemäsluokkalaiset suorittavat LYK-passia torstaina ja perjantaina 8.–9.8. Koulupäivä alkaa molempina päivinä kello 8, ja päättyy kello 13 mennessä.

LYK-passipäivinä ei ole normaalia opetusta, vaan uudet oppilaat pääsevät tutustumaan uuteen kouluun rauhassa tukioppilaiden johdolla. Luokanvalvojat, opettajat ja koulun muu henkilökunta tulevat myös tutuksi LYK-passipäivien aikana, samoin koulurakennukset ja tilat, kuten koulukirjasto Tietovintti ja kouluravintola Elli. Oppilaat tutustutetaan koulun tietojärjestelmien käyttöön ja he saavat käyttöönsä LYK-tunnukset. Aikaa on varattu myös luokkien ryhmäytymiseen ja uusiin luokkakavereihin tutustumiseen.

Työjärjestyksen mukainen opetus on mukava aloittaa maanantaina 12.8., kun koulun tilat, käytännöt ja ihmiset ovat jo tulleet tutuiksi LYK-passipäivissä!

Lukuvuoden muita tapahtumia on esillä Tapahtumakalenterisssa.

Palaa etusivulle. 

Kaksi LYK-passia.