LYK & Concis go classic -konsertti 8.11. klo 18

LYK & Concis go classic – konsertti järjestetään Yhteiskoulun päivän iltana keskiviikkona 8.11. klo 18 Lahden konservatorion Felix Krohn -salissa, osoitteessa Sibeliuksenkatu 8. Oppilaitosten yhteiskonsertissa esiintyy LYK:n ja konservatorion oppilaita. Yleisössä ovat mukana lisäksi kaikki koulumme musaluokkalaiset ja MU1-opintojakson opiskelijat. Myös oppilaiden huoltajat ja läheiset ovat tervetulleita konserttiin. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!
Lue lisää

Yhteiskoulun päivä 8.11.

Yhteiskoulun päivä keskiviikkona 8.11.2023.  Senioriyhdistyksen järjestämää ohjelmaa peruskoululaisille juhlasalissa klo 12, lukiolaisille klo 13.  
Lue lisää

Vanhempainyhdistyksen vanhempainilta 1.11. klo 18

Vanhempainyhdistyksen vanhempainilta peruskoululaisten vanhemmille keskiviikkona 1.11. klo 18 juhlasalissa. Puhujaksi on kutsuttu seksuaaliterapeutti ja yhteisöpedagogi Susanna Syld ja illan aiheena on "Ihmissuhteet ja seksuaalisuus nuorten elämässä". Kutsu vanhempainiltaan lähetetään lähempänä ajankohtaa Eepoksen kautta. Vanhempainyhdistyksen kahviosta voi ostaa kahvia ja munkkeja. Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää

Musiikin työpaja 31.10.

Joukko Sibelius-lukion opiskelijoita pitää työpajan ja esiintyvät 9musalle sekä lukion musiikin projektikurssilaisille ja kiinnostuneille MU1-opintojakson opiskelijoille juhlasalissa klo 9–10.15. Vierailu on osa LUMOKE-hanketta, joka on valtakunnallinen lukioiden musiikinopetuksen kehittämishanke.
Lue lisää