Ajankohtaista

Tv-tuottaja Milla Bruneau on Vuoden lykkiläinen 2018!

Lahden yhteiskoulun seniorit ry. on valinnut tv- ja elokuvatuottaja Milla Bruneaun Vuoden lykkiläiseksi 2018. Bruneau on valmistunut ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulusta vuonna 1991, jonka jälkeen hän opiskeli medianomiksi Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa. Milla Bruneau on työskennellyt media-alan johtotehtävissä 2000-luvun alusta lähtien, viimeisimpänä operatiivisena johtajana tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:ssä. Johtotehtävien lisäksi Bruneau on toiminut Lahden kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2013 lähtien, ja Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuodesta 2017 alkaen.

Milla Bruneaun urapolkua ja elämää käsittelevän kirjoituksen voit lukea Lahden yhteiskoulun seniorien omasta lehdestä, Seniorin Riennosta. Lehden uusin, marraskuussa 2018 ilmestynyt, numero on esillä Lahden yhteiskoulun Seniorit ry:n verkkosivulla.

Vuoden lykkiläisen valinta on osa Lahden yhteiskoulun päivän ohjelmaa, josta vastaa Lahden yhteiskoulun senioriyhdistys ry. Tänäkin vuonna Yhteiskoulun päivän päätteeksi järjestetään Lyk & Concis goes classic -konsertti Lahden konservatorion Felix Krohn salissa. Kello 18 alkavassa konsertissa esiintyy Yhteiskoulun ja konservatorion oppilaita. Konserttiin on vapaa pääsy.

Milla Bruneau – vuoden lykkiläinen 2018. Kuva Emilia Malin/LYK