Ajankohtaista

Musiikin juhlavuosi: LYK:n musiikkiluokat 50-vuotta!

LYK-musaluokat-50-vuotta-konsertin-mainos

Lahden yhteiskoulun musiikkiluokat juhlistavat 50. toimintavuottaan

Musiikin juhlavuosi huipentuu Musiikkiluokkien 50-vuotisjuhlakonserttiin Lahden yhteiskoulun juhlasalissa keskiviikkona 11.12.2019 klo 18.00. Konsertissa esiintyvät kaikki musiikipainoitteisten luokkien 130 oppilasta eri kokoonpanoissa. Tervetuloa!

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään kaksi konserttia. Ensimmäisenä vuorossa oli  jo perinteeksi muodostunut LYK & Concis go Classic -konsertti Lahden Konservatorion Felix Krohn - salissa keskiviikkona 6.11.2019 klo 18. Konsertissa esiintyivät konservatoriossa musiikkia harrastavat Lahden yhteiskoulun oppilaat esittäen klassisen musiikin ohjelmistoa.

Musiikkipainoitteiset luokat perustettiin Lahden yhteiskouluun vuonna 1969.