Vanhempainillat 2022–2023

Vanhempainiltoja järjestetään kaikilla luokka-asteilla, 6. –8. luokilla kerran lukuvuodessa ja  9. luokalla kaksi kertaa lukuvuodessa, syksyllä ja keväällä. Luokka-asteiden yhteisistä vanhempainilloista lähetetään kutsu oppilaan mukana vanhemmille kotiin.

Vanhempainilloissa käsitellään kullakin luokka-asteella olevia ajankohtaisia asioita; 6. luokalla koulun aloitusta uudessa koulussa, 7. luokalla valinnaisainevalintoja ja 9. luokalla yhteishakua ja peruskoulun jälkeistä koulutusta. 8. luokan vanhempainillassa on usein vieraileva luennoitsija puhumassa ajankohtaisista aiheista.

Koulu toivoo vanhempien osallistuvan aktiivisesti vanhempainiltoihin ja toivottaa kaikki vanhemmat tervetulleiksi koulun tilaisuuksiin. Luokka-asteiden yhteisten vanhempainiltojen lisäksi luokanvalvojat järjestävät myös luokkakohtaisia vanhempainiltoja.

Vanhempainiltojen aikatauluista ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen. Lukuvuoden kaikkien yhteisten vanhempainiltojen ajankohdat on kerätty yhteen tälle sivulle.

Luokanvalvojat pitävät  lisäksi luokkakohtaisia vanhempainiltoja erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

Mikäli vanhempainilta on järjestetty myös livestriiminä, vanhempainillan tallenne julkaistaan muutaman päivän päästä. Kaikki vanhempainiltojen tallenteet kootaan yhdelle sivulle: Lahden yhteiskoulun  vanhempainiltojen tallenteet (Linkki verkkosivujen ulkopuolelle)

Vanhempainillat 2022–2023

6. luokat ja uudet 7. lk:n oppilaat
7. luokat
8. luokat
9. luokat

Etsitkö tietoa lukion vanhempainilloista? Lukion vanhempainillat lukuvuonna 2022–2023.