Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun lukion vanhempainillat

Lukiossa järjestetään vanhempainiltoja, ja jokaisella vuosiluokkatasolla on omat vanhempainillat. Aiheina vanhempainilloissa ovat muun muassa lukio-opintojen aloitus, ylioppilaskirjoitukset ja jatko-opinnot.

Koulu toivoo vanhempien osallistuvan aktiivisesti vanhempainiltoihin ja toivottaa kaikki vanhemmat tervetulleiksi koulun tilaisuuksiin. Lukuvuoden kaikkien yhteisten vanhempainiltojen ajankohdat on kerätty yhteen tälle sivulle, ja ajankohdat ovat esillä myös lukiolaisen kalenterissa. Kutsut vanhempainiltoihin lähetetään Eepoksen kautta noin viikkoa aiemmin.

Mikäli vanhempainilta on järjestetty myös livestriiminä, vanhempainillan tallenne julkaistaan muutaman päivän päästä. Kaikki vanhempainiltojen tallenteet kootaan yhdelle sivulle: Lahden yhteiskoulun  vanhempainiltojen tallenteet (Linkki verkkosivujen ulkopuolelle)

Lukuvuoden  2024–2025 vanhempainillat lukiossa

 Ykköset 

  • keskiviikkona 9.10.2024 klo 17.30
  • aiheena lukio-opintojen aloitus

Kakkoset

  • keskiviikkona 5.3.2025 klo 18
  • aiheena ylioppilaskirjoitukset

Kolmoset eli abit

  • keskiviikkona 20.11.2024 klo 18
  • aiheena jatko-opinnot

Etsitkö tietoa peruskoulun vanhempainilloista? Siirry peruskoulun vanhempainillat kokoavalle sivulle.

Palaa lukion sivulle.