Ajankohtaista

Marko Jantusen koulukiertue Yhteiskoululla

Marko Jantusen koulukiertue piipahtaa Yhteiskoululla tiistaina 18.10.2022.  Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi äänestetty, entinen jääkiekkoilija Marko Jantunen tulee puhumaan oppilaille ja opiskelijoille päihteidenkäytön vaaroista. Yhteiskoululaisista koulukiertueen luennolle osallistuvat seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaiset sekä lukion ykköset ja kakkoset.

Koulukiertueen aikataulu:

  • 1. luento klo 9.40–10.40 juhlasalissa peruskoulun 7.- ja 8.-luokkalaisille
  • 2. luento klo 11.00–12.00 juhlasalissa lukion ykkösille ja kakkosille

Vierailun mahdollistavat Lahden Teollisuusseura, Hämeen kauppakamari ja Lahden Urheiluhalliyhdistys ry sekä Urheiluhalliyhdistykseen kuuluvat 13 jäsenurheiluseuraa, jotka haluavat tukea lahtelaisnuorten hyvinvointia panostamalla huumeiden käytön vastaiseen työhön Lahdessa.

Toivotamme Marko Jantusen lämpimästi tervetulleeksi Lahden yhteiskoululle!

Lue artikkeli Marko Jantusen vierailusta: Kaikkea ei kannata kokeilla itse

Siirry takaisin etusivulle