Ajankohtaista

Toimitusjohtaja Topi Paananen on Vuoden lykkiläinen 2020!

Lahden yhteiskoulun seniorit ry on valinnut toimitusjohtaja, KTM Topi Paanasen Vuoden lykkiläiseksi 2020. Peikko Group Oy:n toimitusjohtajana tunnetuksi tullut Paananen on valmistunut ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulun lukiosta vuonna 1991. Kauppatieteiden maisteriksi hän on valmistunut Helsingin yliopistosta.

Topi Paananen on työskennellyt Peikolla 15 vuoden ajan. Vuodesta 2010 lähtien hän on toiminut yrityksen toimitusjohtajana. Viidentoista vuoden aikana Peikko on kasvanut pienestä vientitoimintaa harjoittavasta pkt-yrityksestä kansainväliseksi, monikulttuuriseksi alansa suunnannäyttäjäksi. Yhtiön liikevaihto on noin 240 miljoonaa euroa.

Topi Paanasen urapolkua ja elämää käsittelevän haastattelun voit lukea Lahden yhteiskoulun seniorien omasta lehdestä, Seniorin Riennosta. Marraskuussa 2020 ilmestynyt numero on esillä Lahden yhteiskoulun Seniorit ry:n verkkosivulla.

Vuoden Lykkiläisiä on valittu vuodesta 2007 lähtien. Aikaisemmin ovat tulleet valituiksi esimerkiksi uutistoimittaja Ripsa Koskinen-Papunen, suurlähettiläs Risto Piipponen sekä vuorineuvos Pekka Luhtanen.
Lahden yhteiskoulun seniorit ry vaalii koulun perinteitä ja toimii koulun ja sen entisten opiskelijoiden yhdyssiteenä sekä tarjoaa kanavan senioreiden väliselle yhteydenpidolle. Seniorit järjestävät Yhteiskoulun päivän vuosittain marraskuun alussa. Päivän ohjelmaan kuuluu tilaisuuksia koulun oppilaille sekä Vuoden Lykkiläisen julkistaminen.